Inhibitory activity against α glycosidase and α amylase of aqueous extracts from different spices used in mexican dishes Inhibitory
La diabetes es una de las principales causas de morbilidad y mortalidad en el mundo. Muchos estudios están dirigidos hacia la búsqueda de componentes dietarios que sean benéficos para su tratamiento y prevención. El objetivo del presente estudio fue examinar el efecto antioxidante e inhibitorio de α...
Shranjeno v:
| Format: | Artículo |
|---|---|
| Jezik: | Español[ 65] |
| Izdano: |
2017
|
| Teme: | |
| Online dostop: | http://riuat.uat.edu.mx/handle/123456789/1926 |
| Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Inhibitory activity against α-glycosidase and α-amylase of aqueous extracts from different spices used in mexican dishes Inhibitory
od: Sevilla-Asencio, Osmery Alín, et al.
Izdano: (2013) -
Against animal abuse
od: Castañeda-Hidalgo, Hortensia
Izdano: (2011) -
Antifungal effect of plant extracts from the state of Puebla on Colletotrichum gloeosporioides
od: Aguilar-Alonso, Patricia, et al.
Izdano: (2013) -
UAT collaborates against obesity
od: Uresti-Marín, Rocío M., et al.
Izdano: (2009) -
The activity fishing in Tamaulipas, national example
od: Rodríguez-Castro, Jorge Homero, et al.
Izdano: (2010)