Inhibitory activity against α glycosidase and α amylase of aqueous extracts from different spices used in mexican dishes Inhibitory
La diabetes es una de las principales causas de morbilidad y mortalidad en el mundo. Muchos estudios están dirigidos hacia la búsqueda de componentes dietarios que sean benéficos para su tratamiento y prevención. El objetivo del presente estudio fue examinar el efecto antioxidante e inhibitorio de α...
Zapisane w:
Format: | Artículo |
---|---|
Język: | Español[ 65] |
Wydane: |
2017
|
Hasła przedmiotowe: | |
Dostęp online: | http://riuat.uat.edu.mx/handle/123456789/1926 |
Etykiety: |
Dodaj etykietę
Nie ma etykietki, Dołącz pierwszą etykiete!
|
Podobne zapisy
-
Inhibitory activity against α-glycosidase and α-amylase of aqueous extracts from different spices used in mexican dishes Inhibitory
od: Sevilla-Asencio, Osmery Alín, i wsp.
Wydane: (2013) -
Effect of three extraction methods on yield, antioxidant activity, total phenols, and stability of extracts from Plectranthus amboinicus leaves
od: Malpica-Acosta, Sheila Briget, i wsp.
Wydane: (2024) -
Against animal abuse
od: Castañeda-Hidalgo, Hortensia
Wydane: (2011) -
UAT collaborates against obesity
od: Uresti-Marín, Rocío M., i wsp.
Wydane: (2009) -
Antifungal effect of plant extracts from the state of Puebla on Colletotrichum gloeosporioides
od: Aguilar-Alonso, Patricia, i wsp.
Wydane: (2013)