Inhibitory activity against α glycosidase and α amylase of aqueous extracts from different spices used in mexican dishes Inhibitory
La diabetes es una de las principales causas de morbilidad y mortalidad en el mundo. Muchos estudios están dirigidos hacia la búsqueda de componentes dietarios que sean benéficos para su tratamiento y prevención. El objetivo del presente estudio fue examinar el efecto antioxidante e inhibitorio de α...
Sábháilte in:
Formáid: | Artículo |
---|---|
Teanga: | Español[ 65] |
Foilsithe / Cruthaithe: |
2017
|
Ábhair: | |
Rochtain ar líne: | http://riuat.uat.edu.mx/handle/123456789/1926 |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Inhibitory activity against α-glycosidase and α-amylase of aqueous extracts from different spices used in mexican dishes Inhibitory
de réir: Sevilla-Asencio, Osmery Alín, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2013) -
Effect of three extraction methods on yield, antioxidant activity, total phenols, and stability of extracts from Plectranthus amboinicus leaves
de réir: Malpica-Acosta, Sheila Briget, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2024) -
Against animal abuse
de réir: Castañeda-Hidalgo, Hortensia
Foilsithe / Cruthaithe: (2011) -
UAT collaborates against obesity
de réir: Uresti-Marín, Rocío M., et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2009) -
Antifungal effect of plant extracts from the state of Puebla on Colletotrichum gloeosporioides
de réir: Aguilar-Alonso, Patricia, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2013)