El recurso pesquero de Tamaulipas como potencial de soberanía alimentaria
Guardat en:
Autor principal: | Uresti Marín, Rocío Margarita; Universidad Autónoma de Tamaulipas |
---|---|
Format: | Online |
Publicat: |
Libros UAT
2020
|
Accés en línia: | https://libros.uat.edu.mx/index.php/librosuat/catalog/book/200 |
Etiquetes: |
Afegir etiqueta
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
El recurso pesquero de Tamaulipas como potencial de soberanía alimentaria
per: uat, admin_libros
Publicat: (2020) -
Aprovechamiento De Recursos Pesqueros
per: GONZALO VELAZQUEZ DE LA CRUZ, et al.
Publicat: (2017) -
APROVECHAMIENTO DE RECURSOS PESQUEROS
per: Velázquez de la Cruz, Gonzalo, et al.
Publicat: (2018) -
Memorias Del Congreso Internacional De Seguridad Alimentaria 2004
per: ROCIO MARGARITA URESTI MARIN
Publicat: (2017) -
Nuevas Perspectivas Sobre Inocuidad Alimentaria
per: ROCIO MARGARITA URESTI MARIN, et al.
Publicat: (2017)