Mathematical modeling of hydration kinetics at different temperatures of four bean (Phaseolus vulgaris L) varieties produced in Mexico
Water uptake of legumes during soaking affects subsequent processing operations and the finished product quality. Therefore, the modeling of water transfer in seeds during soaking is very important. In this work, kinetics of water absorption for Azufrado, Peruano bola, Mayacoba, and Canario bean var...
Enregistré dans:
Auteurs principaux: | Ulloa, José Armando, Rosas-Ulloa, Petra, Ramírez-Ramírez, José Carmen, Ulloa-Rangel, Blanca Estela |
---|---|
Format: | Online |
Langue: | spa |
Publié: |
Universidad Autónoma de Tamaulipas
2016
|
Accès en ligne: | https://revistaciencia.uat.edu.mx/index.php/CienciaUAT/article/view/542 |
Tags: |
Ajouter un tag
Pas de tags, Soyez le premier à ajouter un tag!
|
Documents similaires
-
Bioactive peptides derived from bean seeds (Phaseolus vulgaris L.)
par: Reyes-Bautista, Raúl, et autres
Publié: (2024) -
Characterization of 11 common bean (Phaseolus vulgaris L.) lines resistant to Zabrotes subfasciatus Boheman in Cuba
par: Lamz-Piedra, Alexis, et autres
Publié: (2023) -
Caracterización de 11 líneas de frijol común (Phaseolus vulgaris L.) resistentes a Zabrotes subfasciatus Boheman en Cuba
par: Alexis Lamz Piedra, et autres
Publié: (2023) -
PROPUESTA DE ESPECIALIDAD: PRACTICING SCHOOL MATHEMATICS
par: MONTALVO-CHARLES, Gloria Leticia, et autres
Publié: (2020) -
Modelación matemática de las cinéticas de hidratación a diferentes temperaturas de cuatro variedades de frijol (Phaseolus vulgaris L) producidas en México
Publié: (2017)