Mathematical modeling of hydration kinetics at different temperatures of four bean (Phaseolus vulgaris L) varieties produced in Mexico
Water uptake of legumes during soaking affects subsequent processing operations and the finished product quality. Therefore, the modeling of water transfer in seeds during soaking is very important. In this work, kinetics of water absorption for Azufrado, Peruano bola, Mayacoba, and Canario bean var...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Ulloa, José Armando, Rosas-Ulloa, Petra, Ramírez-Ramírez, José Carmen, Ulloa-Rangel, Blanca Estela |
---|---|
Médium: | Online |
Jazyk: | spa |
Vydáno: |
Universidad Autónoma de Tamaulipas
2016
|
On-line přístup: | https://revistaciencia.uat.edu.mx/index.php/CienciaUAT/article/view/542 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Bioactive peptides derived from bean seeds (Phaseolus vulgaris L.)
Autor: Reyes-Bautista, Raúl, a další
Vydáno: (2024) -
Characterization of 11 common bean (Phaseolus vulgaris L.) lines resistant to Zabrotes subfasciatus Boheman in Cuba
Autor: Lamz-Piedra, Alexis, a další
Vydáno: (2023) -
Caracterización de 11 líneas de frijol común (Phaseolus vulgaris L.) resistentes a Zabrotes subfasciatus Boheman en Cuba
Autor: Alexis Lamz Piedra, a další
Vydáno: (2023) -
PROPUESTA DE ESPECIALIDAD: PRACTICING SCHOOL MATHEMATICS
Autor: MONTALVO-CHARLES, Gloria Leticia, a další
Vydáno: (2020) -
Modelación matemática de las cinéticas de hidratación a diferentes temperaturas de cuatro variedades de frijol (Phaseolus vulgaris L) producidas en México
Vydáno: (2017)