UAT copes with food crisis using new technologies
La crisis alimentaria es provocada, primordialmente, por un déficit en la producción de cereales, aunado a destinar parte de éstos a la elaboración de combustibles, y agravado debido a los sistemas ineficientes de distribución y prácticas proteccionistas. La disminución en los financiamientos y prog...
Saved in:
| Main Author: | Ramírez-de León, Alberto |
|---|---|
| Format: | Online |
| Language: | eng |
| Published: |
Universidad Autónoma de Tamaulipas
2008
|
| Online Access: | https://revistaciencia.uat.edu.mx/index.php/CienciaUAT/article/view/418 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
La UAT hace frente a la crisis alimentaria con nuevas tecnologías
Published: (2017) -
New Trends In Electronics Technology
by: ALDO LUIS MENDEZ PEREZ, et al.
Published: (2017) -
Effects of the coronavirus crisis on education
by: Navarro Leal, Marco Aurelio
Published: (2020) -
Fruit and edible plants lectins: A new possibilities of interaction of food science and biomedicine
by: Vázquez-Luna, Alma, et al.
Published: (2012) -
Development of skills with the use of technological instruments and variation
by: Gutiérrez Salce, Jemima de Eden, et al.
Published: (2021)