Alternatives for the use of cuajilote (Parmentiera edulis): an underutilized agro-industrial species
The fruit of the species Parmentiera edulis, known as cuajilote, is abundantly produced per season, is rich in nutrients and can be used to make food. The objective of this work was to establish the technical feasibility of using cuajilote in the formulation of fermented foods and beverages to promo...
Сохранить в:
Главные авторы: | Castillo-Ruíz, Román, Castillo-Archila, José Abelardo, Alemán-Castillo, SanJuana Elizabeth, Castillo-Ruiz, Octelina, Trejo-Díaz, Gabriela Nallely |
---|---|
Формат: | Online |
Язык: | spa |
Опубликовано: |
Universidad Autónoma de Tamaulipas
2022
|
Online-ссылка: | https://revistaciencia.uat.edu.mx/index.php/CienciaUAT/article/view/1635 |
Метки: |
Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!
|
Схожие документы
-
Alternativas para el aprovechamiento del cuajilote (Parmentiera edulis): una especie agroindustrial subutilizada
по: ROMAN CASTILLO RUIZ, et al.
Опубликовано: (2022) -
Identification of sugar-sweetened beverages that parents add to their children's snacks and the relationship with cardiometabolic risk in schoolchildren
по: Cerecedo-Lugo, Estrella, et al.
Опубликовано: (2024) -
Lunch box contents of elementary school children in Reynosa, Tamaulipas
по: Alemán-Castillo, Sanjuana Elizabeth, et al.
Опубликовано: (2019) -
Alimentos seleccionados por los padres para los refrigerios de sus hijos en etapa de educación básica en Reynosa, Tamaulipas
по: Elizabeth Isaac Aleman, et al.
Опубликовано: (2021) -
Armando A. Nutricio: El Juego De La Nutrición
по: SANJUANA ELIZABETH ALEMAN CASTILLO, et al.
Опубликовано: (2017)