APA način citiranja (7. izdanje)

REYES, E. O., JIMENEZ, R. B., FIGUEROA, J. J. B., & Ramírez, U. (2024). Efecto de la fermentación en medio sólido sobre el contenido de fenoles totales y la capacidad antioxidante del maíz.

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

REYES, EMILIO OCHOA, RAMIRO BAEZA JIMENEZ, JOSE JUAN BUENROSTRO FIGUEROA, i Ulises Ramírez. Efecto De La Fermentación En Medio Sólido Sobre El Contenido De Fenoles Totales Y La Capacidad Antioxidante Del Maíz. 2024.

MLA način citiranja (8. izdanje)

REYES, EMILIO OCHOA, et al. Efecto De La Fermentación En Medio Sólido Sobre El Contenido De Fenoles Totales Y La Capacidad Antioxidante Del Maíz. 2024.

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.