APA (7. basım) Alıntı

DIAZ, G. N. T., SANCHEZ, E. M., & MALDONADO, M. A. M. (2024). Efecto de la adición de harinas no convencionales y reducción del contenido de sodio en productos reestructurados de macabil (Albula vulpes).

Chicago Style (17. basım) Atıf

DIAZ, GABRIELA NALLELY TREJO, EDUARDO MORALES SANCHEZ, ve MIGUEL ANGEL MARTINEZ MALDONADO. Efecto De La Adición De Harinas No Convencionales Y Reducción Del Contenido De Sodio En Productos Reestructurados De Macabil (Albula Vulpes). 2024.

MLA (8th ed.) Atıf

DIAZ, GABRIELA NALLELY TREJO, et al. Efecto De La Adición De Harinas No Convencionales Y Reducción Del Contenido De Sodio En Productos Reestructurados De Macabil (Albula Vulpes). 2024.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..