Lua APA (7ú heag.)

DIAZ, G. N. T., SANCHEZ, E. M., & MALDONADO, M. A. M. (2024). Efecto de la adición de harinas no convencionales y reducción del contenido de sodio en productos reestructurados de macabil (Albula vulpes).

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

DIAZ, GABRIELA NALLELY TREJO, EDUARDO MORALES SANCHEZ, agus MIGUEL ANGEL MARTINEZ MALDONADO. Efecto De La Adición De Harinas No Convencionales Y Reducción Del Contenido De Sodio En Productos Reestructurados De Macabil (Albula Vulpes). 2024.

Lua MLA (8ú heag.)

DIAZ, GABRIELA NALLELY TREJO, et al. Efecto De La Adición De Harinas No Convencionales Y Reducción Del Contenido De Sodio En Productos Reestructurados De Macabil (Albula Vulpes). 2024.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.