Inhibitory activity against α glycosidase and α amylase of aqueous extracts from different spices used in mexican dishes Inhibitory
La diabetes es una de las principales causas de morbilidad y mortalidad en el mundo. Muchos estudios están dirigidos hacia la búsqueda de componentes dietarios que sean benéficos para su tratamiento y prevención. El objetivo del presente estudio fue examinar el efecto antioxidante e inhibitorio de α...
Gorde:
Formatua: | Artículo |
---|---|
Hizkuntza: | Español[ 65] |
Argitaratua: |
2017
|
Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | http://riuat.uat.edu.mx/handle/123456789/1926 |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Inhibitory activity against α-glycosidase and α-amylase of aqueous extracts from different spices used in mexican dishes Inhibitory
nork: Sevilla-Asencio, Osmery Alín, et al.
Argitaratua: (2013) -
Effect of three extraction methods on yield, antioxidant activity, total phenols, and stability of extracts from Plectranthus amboinicus leaves
nork: Malpica-Acosta, Sheila Briget, et al.
Argitaratua: (2024) -
Against animal abuse
nork: Castañeda-Hidalgo, Hortensia
Argitaratua: (2011) -
UAT collaborates against obesity
nork: Uresti-Marín, Rocío M., et al.
Argitaratua: (2009) -
Antifungal effect of plant extracts from the state of Puebla on Colletotrichum gloeosporioides
nork: Aguilar-Alonso, Patricia, et al.
Argitaratua: (2013)