Inhibitory activity against α glycosidase and α amylase of aqueous extracts from different spices used in mexican dishes Inhibitory
La diabetes es una de las principales causas de morbilidad y mortalidad en el mundo. Muchos estudios están dirigidos hacia la búsqueda de componentes dietarios que sean benéficos para su tratamiento y prevención. El objetivo del presente estudio fue examinar el efecto antioxidante e inhibitorio de α...
Wedi'i Gadw mewn:
Fformat: | Artículo |
---|---|
Iaith: | Español[ 65] |
Cyhoeddwyd: |
2017
|
Pynciau: | |
Mynediad Ar-lein: | http://riuat.uat.edu.mx/handle/123456789/1926 |
Tagiau: |
Ychwanegu Tag
Dim Tagiau, Byddwch y cyntaf i dagio'r cofnod hwn!
|
Eitemau Tebyg
-
Inhibitory activity against α-glycosidase and α-amylase of aqueous extracts from different spices used in mexican dishes Inhibitory
gan: Sevilla-Asencio, Osmery Alín, et al.
Cyhoeddwyd: (2013) -
Effect of three extraction methods on yield, antioxidant activity, total phenols, and stability of extracts from Plectranthus amboinicus leaves
gan: Malpica-Acosta, Sheila Briget, et al.
Cyhoeddwyd: (2024) -
Against animal abuse
gan: Castañeda-Hidalgo, Hortensia
Cyhoeddwyd: (2011) -
UAT collaborates against obesity
gan: Uresti-Marín, Rocío M., et al.
Cyhoeddwyd: (2009) -
Antifungal effect of plant extracts from the state of Puebla on Colletotrichum gloeosporioides
gan: Aguilar-Alonso, Patricia, et al.
Cyhoeddwyd: (2013)