El recurso pesquero de Tamaulipas como potencial de soberanía alimentaria
Sparad:
Huvudupphovsman: | Uresti Marín, Rocío Margarita; Universidad Autónoma de Tamaulipas |
---|---|
Materialtyp: | Online |
Publicerad: |
Libros UAT
2020
|
Länkar: | https://libros.uat.edu.mx/index.php/librosuat/catalog/book/200 |
Taggar: |
Lägg till en tagg
Inga taggar, Lägg till första taggen!
|
Liknande verk
-
El recurso pesquero de Tamaulipas como potencial de soberanía alimentaria
av: uat, admin_libros
Publicerad: (2020) -
Aprovechamiento De Recursos Pesqueros
av: GONZALO VELAZQUEZ DE LA CRUZ, et al.
Publicerad: (2017) -
APROVECHAMIENTO DE RECURSOS PESQUEROS
av: Velázquez de la Cruz, Gonzalo, et al.
Publicerad: (2018) -
Memorias Del Congreso Internacional De Seguridad Alimentaria 2004
av: ROCIO MARGARITA URESTI MARIN
Publicerad: (2017) -
Nuevas Perspectivas Sobre Inocuidad Alimentaria
av: ROCIO MARGARITA URESTI MARIN, et al.
Publicerad: (2017)