El recurso pesquero de Tamaulipas como potencial de soberanía alimentaria
Saved in:
Hovedforfatter: | Uresti Marín, Rocío Margarita; Universidad Autónoma de Tamaulipas |
---|---|
Format: | Online |
Udgivet: |
Libros UAT
2020
|
Online adgang: | https://libros.uat.edu.mx/index.php/librosuat/catalog/book/200 |
Tags: |
Tilføj Tag
Ingen Tags, Vær først til at tagge denne postø!
|
Lignende værker
-
El recurso pesquero de Tamaulipas como potencial de soberanía alimentaria
af: uat, admin_libros
Udgivet: (2020) -
Aprovechamiento De Recursos Pesqueros
af: GONZALO VELAZQUEZ DE LA CRUZ, et al.
Udgivet: (2017) -
APROVECHAMIENTO DE RECURSOS PESQUEROS
af: Velázquez de la Cruz, Gonzalo, et al.
Udgivet: (2018) -
Memorias Del Congreso Internacional De Seguridad Alimentaria 2004
af: ROCIO MARGARITA URESTI MARIN
Udgivet: (2017) -
Nuevas Perspectivas Sobre Inocuidad Alimentaria
af: ROCIO MARGARITA URESTI MARIN, et al.
Udgivet: (2017)