A study of the inhibition of the tannase enzyme produced by Aspergillus Niger GH1 in solid state fermentation
La tanasa es la enzima (E.C. 3.1.1.20) que cataliza la hidrólisis de los enlaces éster presentes en taninos hidrolizadles, taninos complejos y ésteres del ácido gálico (1). Sus principales aplicaciones se encuentran en la elaboración de té instantáneo y en la producción de ácido gálico a partir de f...
Saved in:
| Main Authors: | Aguilar-González, Cristóbal Noé, Rodríguez-Durán, Luis Víctor, Rodríguez-Durán, Nadia A., Rodríguez-Durán, Nubia Rocío, Cruz Hernández, Mario A. |
|---|---|
| Format: | Online |
| Language: | eng |
| Published: |
Universidad Autónoma de Tamaulipas
2009
|
| Online Access: | https://revistaciencia.uat.edu.mx/index.php/CienciaUAT/article/view/392 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Estudio de la inhibición de la enzima tanasa producida por Aspergillus Niger GH1 en fermentación en estado sólido
Published: (2017) -
Evaluation of producing ethanol native yeasts present in sugar cane bagasse
by: González-Leos, Adrián, et al.
Published: (2017) -
Traumatic experiences produced by parents to university students
by: Orozco-Ramírez, L. A., et al.
Published: (2007) -
Processes of identity construction in Spanish university students migrated abroad
by: Entrena-Durán, Francisco, et al.
Published: (2017) -
Landfill: an alternative to the disposal of solid waste
by: Caballero-Saldívar, Diana Elena, et al.
Published: (2011)