Weibull’s distribution application on Escherichia coli, Staphylococcus aureus and Bacillus cereus survival evaluation

Microbiological control in food production aims to provide consumer safe products by preventing the development of foodborne pathogens with a suitable process of heating, cooling, or reheating food. The aim if this work was to evaluate the survival of Escherichia coli, Staphylococcus aureus and Baci...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Ávila-Sosa, Raúl, Aguilar-Alonso, Patricia, Cigarroa-Zárate, Juan Carlos, Gastélum-Reynoso, Gabriela, Vera-López, Obdulia, Navarro-Cruz, Addí Rhode
Formato: Online
Lenguaje:eng
Publicado: Universidad Autónoma de Tamaulipas 2013
Acceso en línea:https://revistaciencia.uat.edu.mx/index.php/CienciaUAT/article/view/18
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!