Flat plate solar collectors for indirect type solar food drying: characteristics, and applications
The food industry uses up to 15 % of the total electrical energy demanded by the industrial sector, mainly in drying processes. This motivates the search for new drying alternatives that reduce the use of electrical energy. One option is solar drying; mainly indirect type solar drying, that uses fla...
Zapisane w:
Główni autorzy: | Figueroa-Garcia, Eduardo, Chávez-Rodríguez, Arturo Moisés |
---|---|
Format: | Online |
Język: | spa |
Wydane: |
Universidad Autónoma de Tamaulipas
2022
|
Dostęp online: | https://revistaciencia.uat.edu.mx/index.php/CienciaUAT/article/view/1571 |
Etykiety: |
Dodaj etykietę
Nie ma etykietki, Dołącz pierwszą etykiete!
|
Podobne zapisy
-
Quality test to the parabolic trough solar collector surface using structured light
od: Moreno-Oliva, Víctor Iván, i wsp.
Wydane: (2014) -
Prospective of wind and solar photovoltaic energy for electricty production
od: Beltrán-Telles, Aurelio, i wsp.
Wydane: (2017) -
Prospectiva de las energías eólica y solar fotovoltaica en la producción de energía eléctrica
Wydane: (2017) -
Application of Design Thinking in entrepreneurship. Design and improvement of food with a sustainable approach
od: Alcántara-Reyes, Pablo Roberto, i wsp.
Wydane: (2024) -
Prueba de calidad en la superficie reflectora de un concentrador solar de canal parabólico con el uso de luz estructurada
Wydane: (2017)